WIE ZIJN WIJ

GOLD College is in 2019 opgericht door Saskia Vogel en Melani Kasanpawiro – Wagijo

Saskia Vogel (1971) is Spiritueel Life Coach en moeder van een zoon. Geboren en getogen in Amsterdam is zij een echte gezelligheidsmens en geniet ze van het leven. Hierbij mag reizen, yoga, dansen, lezen, creativiteit en lekker eten absoluut niet aan ontbreken.

Saskia kwam als klein meisje al snel in aanraking met de spirituele wereld. Ondanks dat zij haar gaven niet met iedereen kon bespreken, kreeg zij toch de mogelijkheid om zich op dit gebied te ontwikkelingen. Haar fascinatie voor het leven, in combinatie met haar talenten, maakte dat haar persoonlijke ontwikkeling centraal stond. Na diverse opleidingen te hebben gevolgd op het gebied van NLP, yoga en energiewerk heeft zij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied. Met veel liefde en passie vervult zij het beroep van Spiritueel Life Coach en brengt zij haar clienten met haar nuchtere, no-nonsense aanpak terug naar waar zij zichzelf zijn kwijt geraakt.

Saskia Vogel

Saskia Vogel (1971) is Spiritueel Life Coach en moeder van een zoon. Geboren en getogen in Amsterdam is zij een echte gezelligheidsmens en geniet ze van het leven. Hierbij mag reizen, yoga, dansen, lezen, creativiteit en lekker eten absoluut niet aan ontbreken. Saskia kwam als klein meisje al snel in aanraking met de spirituele wereld. Ondanks dat zij haar gaven niet met iedereen kon bespreken, kreeg zij toch de mogelijkheid om zich op dit gebied te ontwikkelingen. Haar fascinatie voor het leven, in combinatie met haar talenten, maakte dat haar persoonlijke ontwikkeling centraal stond. Na diverse opleidingen te hebben gevolgd op het gebied van NLP, yoga en energiewerk heeft zij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied. Met veel liefde en passie vervult zij het beroep van Spiritueel Life Coach en brengt zij haar clienten met haar nuchtere, no-nonsense aanpak terug naar waar zij zichzelf zijn kwijt geraakt.
Melani Kasanpawiro - Wagijo (1979) is moeder van twee jongens, één meisje en getrouwd met Marlon. Ze houdt van het leven, haar familie en vrienden en het ondernemerschap. Daarbij houdt ze zich graag bezig met yoga, lezen, reizen, lekker eten en het liefst nog met een hele goede lachbui.

In 2013 is Melani begonnen als zelfstandig ondernemer. Ondernemen vanuit haar hart en een verschil willen maken voor moeders, is waar het voor haar allemaal mee begon. Al gauw groeide haar doelgroep uit van moeders naar iedereen. Met het openen van haar eigen locatie; "Green Central" biedt ze iedereen graag een plek waar je simpelweg mag zijn en mag werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Gedurende het reilen en zeilen van Green Central groeide ook haar eigen persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen op het ondernemersvlak, maar ook op het spirituele vlak. Hierdoor is haar passie voor het ondersteunen op gebied van persoonlijke ontwikkeling nog meer toegenomen. En wenst zij dat iedereen durft te zijn wie die werkelijk van binnen is.

Melani Kasanpawiro - Wagijo

Melani Kasanpawiro – Wagijo (1979) is moeder van twee jongens, één meisje en getrouwd met Marlon. Ze houdt van het leven, haar familie en vrienden en het ondernemerschap. Daarbij houdt ze zich graag bezig met yoga, lezen, reizen, lekker eten en het liefst nog met een hele goede lachbui. In 2013 is Melani begonnen als zelfstandig ondernemer. Ondernemen vanuit haar hart en een verschil willen maken voor moeders, is waar het voor haar allemaal mee begon. Al gauw groeide haar doelgroep uit van moeders naar iedereen. Met het openen van haar eigen locatie; “Green Central” biedt ze iedereen graag een plek waar je simpelweg mag zijn en mag werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Gedurende het reilen en zeilen van Green Central groeide ook haar eigen persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen op het ondernemersvlak, maar ook op het spirituele vlak. Hierdoor is haar passie voor het ondersteunen op gebied van persoonlijke ontwikkeling nog meer toegenomen. En wenst zij dat iedereen durft te zijn wie die werkelijk van binnen is.
  • Maart 2019

    Eerste workshop

    GOLD College biedt haar eerste workshop aan: Omgaan met angst

  • Januari 2019

    Inschrijving KvK

    GOLD College is een feit en staat officieel ingeschreven bij de KvK.